Sunday, 5 April 2015

Throwback : 1st anniversary

Assalamualaikum,

Berbulan-bulan dah x update ape2 dalam 'electronic diary' nie. x tau la bz ape sgt i nie. padahal xde anak pon lagi.huhu..

nie mate duk tgk ABPBH 2014 kat tv sambil tu tangan duk taip sikit. Mr. Is xde. kuar jamming dgn kawan2 die. so, malam nie layan tv sorang2. sejak kawen mmg jarang dh teman Mr. Is jamming. tadi sebelum Mr. Is kuar, die bebel cakap "mase nk ngorat i dulu x pernah miss ikut i jamming.dah kawen nie x sudi pon nk ikut".huhu..bukan xnk ikut Mr. Is, tp confirm balik lewat.Mr. Is pesan dah, pas nie kene ikut jugak. haha..i said "ok sayang'..

sebenarnye nk share citer pasal my bday celebration & short vaccay for our 1st anniversary. sekejap je rase nye, pejam celik pejam celik dah setahun. walaupun dh setahun, rase mcm baru 10% of diri Mr. Is yang i kenal. banyak bende lagi yang i kene explore & belajar pasal Mr. Is nie. For instance, tang makan & aksesori or baju. i still xtau pilih bende yg die suke coz selalu yg i tunjuk tu, die kurang suka.huhu..yg i tau, die suke sgt main guitar.setiap kali balik keje, die mmg akan spend time main guitar. lagi2 klu die stress.mmg die kuatkan volume & main kuat sgt.huhu..ape2 pon, i sentiase berdoa agar jodoh kami berpanjangan hingga ke syurga & dikurniakan anak yg soleh & solehah bersama. x sabar nk ade baby. tp belum ade rezeki lagi. dh lali dah dengan pertanyaan org2 sekeliling. hope i x stress & sentiase redha.hmm..sape yg xnk bby kn.nnti i buat entry jmpe gynae & g urut.kawan2 yg bace entry i nie, doa2kan la kami cepat dapat baby.aminn...

kami nye anniversary is on 8th march. so, hr tu mcm nk buat surprise utk Mr. Is. i plan nk book hotel kat cameron highland or bukit tinggi. nk g tempat2 sejuk time2 panas mcm nie. tp risau Mr. Is malas nk drive jauh2. sikap die yg satu nie i mmg masak betul. Mr. Is nie perangai nye mls nk drive especially kalau tempat tu jam teruk. so cancella nk buat surprise. i discussed trus la dengan die. so, we decide g A Farmosa Resort jela. I sebenarnye nk tgk Safari & fireworks. i x minat sgt nk g waterpark die.kami book utk 1 malam je. sampai pon dh nk petang. so x masuk la Safari World tu coz x nk bayar mahal2, tp dpt spend mase sekejap je.kami amek pakej wild wild west & 4D movie. cume xdpt tgk fireworks sbb hujan plak trun.huhu..sedih. banyak gmbr amek, tp sume gambar tu kene beli..cantek2 plak tu.ade gmbar kami dgn parrot, pegang senapang & pistol, pegang ular sawa, clown & red indian.so, nie je gambar yg ade utk share.


bertolak dari Shah Alam



Kuar utk dinner & wild wild west, red indian show

bergambar je dgn gajah. nk naik kene bayar Rm15 per person


red indian show

break after red indian show. boleh bagi makan kat gajah & poney


No comments:

Post a Comment